Bericht versturen
Thuis

Shenzhen Bett Electronic Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

De Elektronikaco. van Shenzhenbeite, Ltd (de Elektronikaco., Ltd van Shenzhen GuangYaDi) werd opgericht in 2008 dat in de provincie van Guangdong de plaats bepaalde van. Met hi-tech productietechnologie, die zich in de productie van waterdichte schakelaar, waterdichte stop, luchtstop, LEIDENE schakelaar, de waterdichte lijn van gelijkstroom, machtslijn, eindschakelaar, AV-kabels, autokabels specialiseren. Het gebruikt wijd etc. voor auto, licht, genoegen-boot, de industriemateriaal. Met meer dan 5 jaar ontwikkelings, is ons bedrijf één van de hoofdfabrikanten in China geworden. De ‚hoogste Kwaliteit, Klantenprioriteit, de Goede Dienst, verblijft Contract‘ is de verrichtingsrichtlijnen van ons bedrijf. Wij hebben de goede reputatie in deze lijn gewonnen. Onze producten zijn erkend door de meerderheid van gebruikers, die aan de sociale behoeften voldoen. Wij heten over de hele wereld warm de klanten van welkom om met ons samen te werken en een win-win doel te bereiken.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Elektronikaco. van Shenzhenbeite, Ltd (Shenzhen GuangYaDi Electronics Co Ltd) werd opgericht in 2008 jaar dat in de provincie van Guangdong de plaats bepaalde van. Met hi-tech productietechnologie, die zich in de productie van waterdichte schakelaar, waterdichte stop, luchtstop, LEIDENE schakelaar, de waterdichte lijn van gelijkstroom, machtslijn, eindschakelaar, AV-kabels, autokabels specialiseert. Het gebruikt wijd etc. voor auto, licht, genoegen-boot, de industriemateriaal. Met meer dan 5 jaar ontwikkelings, is ons bedrijf één van de hoofdfabrikanten in China geworden. De ‚hoogste Kwaliteit, Klantenprioriteit, de Goede Dienst, verblijft Contract‘ is de verrichtingsrichtlijnen van ons bedrijf. Wij hebben de goede reputatie in deze lijn gewonnen. Onze producten zijn erkend door de meerderheid van gebruikers, die aan de sociale behoeften voldoen. Wij heten over de hele wereld warm de klanten van welkom om met ons samen te werken en een win-win doel te bereiken.

China Shenzhen Bett Electronic Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Shenzhen Bett Electronic Co., Ltd.
Shenzhen Bett Electronic Co., Ltd.
Shenzhen Bett Electronic Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : Bettgyd

Aantal werknemers : 150~200

Jaarlijkse omzet : 1000000-2000000

Opgericht Jaar : 2012

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shenzhen Bett Electronic Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen Bett Electronic Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen Bett Electronic Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen Bett Electronic Co., Ltd. Certificaten
粤ICP备17022268号